کارگاه آموزشی دختران آگاه امروز مادران پویای فردا انجمن سرای امید و همدلی

ساخت وبلاگ

رامین ناروئی افزود:هر اقدام و عملی در حوزه کودکان این قشر حساس و خاص جامعه باید تخصصی و هوشمندانه برداشته شود زیرا که هرگونه اشتباه در زمینه کودکان باعث نابودی آنها میشود طبق کنوانسیون حقوق کودک به همه افراد زیر هجده سال کودک گفته میشود حال این قشر به دو گروه دختر و پسر تقسیم میشوند و ما بهعنوان یک انجمن تخصصی کودکان آسیبهایی که هر کدام از این دو گروه را بیش تر تهدید میکند بررسی و تحلیل می کنیم و ما می دانیم که سلامت و توانمندی فرهنگی و اجتماعی جامعه به پرورش دختران آگاه-توانمند-الگو و عفیف وابسته است .

آسیب اجتماعی در این گروه نوعی بی نظمی است که چالشی برای ارزش های محوری جامعه است و در بستر جامعه و متاثر از نابرابری های اقتصادی-فرهنگی –اجتماعی و سیاسی به مسائلی نظیر تکدی گری-اعتیاد-فقر و طلاق ئو... منجر میشود.

بنا به نظر بسیاری از کارشناسان این حوزه زنان تحت تاثیر مشکلها بیشترین قربانیان آسیب های اجتماعی هستند.

مهمترین اسیبها در حوزه دختران احصا شده که اولین و مهمترین آن بحران هویت و دومین اسیب نیز بهداشت روحی و جسمی انهاست.

بزرگ مرد کوچک استان  ادامه داد: در بحران اولکه هویت میباشد ما باید جامعه ای ایجاد کنیم که دختران ما با امنیت به فعالیتهای مختلف علمی-فرهنگی – هنری  و.. بپردازند زیرا که امروزه کودک همسری بیشترین ایب را به دختران میزند که به تعبیر من با کودک همسری ما کودک را بسوی تباهی سوق می دهیم و برای جلوگیری از این آسیب جدی باید خلاهای قانونی این مورد برطرف و با ضمانت اجرای قوی باشد.

بدانیم اگر خانواده و جامعه  نخواهد و نتواند شرایطی مهیا کند که دختران راحت و با امنیت وارد جامعه شوند اغاز گرایش  انها به اسیبها شروع میشود.

اگاه سازی زنان و دختران بعنوان رکن اساسی خانواده باید بصورت ویژه مورد توجه مسئولین – فعالین اجتماعی در این حوزه قزاز گیرد چرا که هر جامعه ای هر خانواده ای توسط یک دختر که بعد از این دختر مادر میشود

اگاه سازی کودکان دختر باید هوشمندانه و متخصصانه بیان شود و در  هر زمینه روحی-جسمی-جنسی و... مطرح شود

خانواده ها باید به عنوان رکن اصلی نیازهای کودکان را درست و صحیح ودرست پاسخ دهند.

رامین ناروئی سخنانش را با دعایی زیبا به پایان رساندند:

خدایا همه از تو می خواهند بدهی

اما ما از تو می خواهیم بگیری

خستگی-دلتنگی-غصه ها را

از لحظه لحظه روزگار همه انهایی که دوستشان داریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده‌ی استانداری نیز در سخنانی ضمن ارایه‌ی آماری از جمعیت زنان استان که نیمی از جمعیت سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهند، «زن» را مرکز قوام خانواده دانست و گفت تاثیرگذاری زنان نه تنها بر بانوان بلکه بر کل جمعیت قابل مشاهده است و از این نظر زنان بسیار اهمیت دارند.

زهرا ابراهیمی سپس عنوان کرد: در گذشته فقط مادران وظیفه‌ی تربیت فرزندان را برعهده داشتند اما الان شریک‌های دیگری چون فضای مجازی و... کاملا فعال هستند و ما باید خود را از این بخش‌ها قوی‌تر کنیم تا همچنان نقش محوری خود را ایفا کنیم.

وی در پایان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در زمینه‌ی آگاهی‌بخشی به دختران و مادران، این فعالیت‌ها را رضایت‌بخش دانست و تاکید کرد که این جریان باید مستمر باشد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سپس همرا با ذکر این نکته که خداوند استعدادهای ویژه‌ای را در نهاد هر انسان به امانت گذاشته بیان کرد: هر دختر آگاه وظیفه دارد خصوصیت‌های وجودی و استعدادهای خود را، که با دیگران متفاوت است و به صورت‌های گوناگون بروز می‌کند، بشناسد و برای شکوفا کردن آنان تلاش کند.

معصومه هادی در تاکید بیشتر بر اهمیت عنصر «آگاهی» و تلاش بر بالابردن سطح آن با بیان مثالی از همه‌گیری بیماری کرونا و به چالش کشیدن دانش بشری عنوان کرد: در عصر پیشرفت‌های شگفت‌انگیز امروز نباید تنها به داشته‌های خود مغرور شویم بلکه ضروری است برای کسب دانش بیشتر پیوسته تلاش کنیم.

دوره آموزشی آشنایی با خشونت و پرخاشگری در کودکان و راه های مقابله با آن انجمن سرای امید و همدلی...
ما را در سایت دوره آموزشی آشنایی با خشونت و پرخاشگری در کودکان و راه های مقابله با آن انجمن سرای امید و همدلی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sarayomidsb بازدید : 97 تاريخ : دوشنبه 10 بهمن 1401 ساعت: 19:25